Women’s Pitch Day. Можливість для жіночих стартапів

/
314 переглядів

Центр Розвиток КСВ (ініціатива Дівчата STEM) та платформа з розвитку усвідомленого підприємництва n.cubator оголосили прийом заявок на участь у Women’s Pitch Day, який відбудеться 11 червня 2021 р.
В проєкті можуть взяти участь дівчата та жінки від 18 років, які мають круті ідеї власної справи, є власницями вже працюючого технологічного бізнесу або одними із засновниць технологічних стартапів (але у команді працюють і дівчата, і хлопці).
Для участі необхідно заповнити форму з вказанням мотивації, дочекатись результатів відбору та з 1 по 10 червня пройти підготовку до пітчингу. Реєстрація триває до 31.05 (включно).
Також всі учасниці увійдуть до спільноти жінок-засновниць жіночих стартапів та пройдуть інтенсивне навчання від організаторів проєкту. За час навчання вони прокачають свої навички самопрезентації, дізнаються як виявити болі клієнта та створити продукт, на який буде попит, навчаться створювати пітч для інвесторів та отримають коментарі від експертів/-ок щодо реалізації проєктів.
Команда-переможниця проєкту отримає грант у розмірі 30 000 грн на розвиток ідеї та проєкту. Всі учасниці отримають контакти та шанс представити свої ідеї та проєкти інвесторам, які підтримують жіночі стартапи.

Photo by Tirachard Kumtanom from Pexels