Українки обрали найпопулярніші бренди косметики

/
324 переглядів
Українські бренди косметики

Щорічно компанія Watsons проводить премію Watsons Health, Wellness & Beauty Awards (Watsons HWB Awards), щоб визначити найкращі косметичні товари й засоби для здоров’я та дому. Переможці дев’ятої премії Watsons HWB Awards 2020, українські бренди косметики отримали нагороди за перемогу у всеукраїнському голосуванні 16 червня. Цього року за номінантів віддали понад 100 тисяч голосів.

Дев’ята премія Watsons HWB Awards 2020

Життя змінюється, і Watsons не залишається осторонь, впроваджуючи нові номінації в премію. 2020 рік минув під знаком «онлайн» – курси в мережі, розмови через зум та, звичайно, онлайн-шопінг, який допомагає зберегти здоров’я, зекономити час, а подекуди і фінанси.

Дев’ята премія Watsons HWB Awards 2020

Це дало ще більший поштовх розвитку онлайн-ритейлу, тому на церемонії був представлений переможець у номінації «Хіт інтернет продажів». Найбільшу кількість голосів у цій категорії отримали підгузки-трусики Pampers Pants.

Дев’ята премія Watsons HWB Awards 2020

Ще одна важлива зміна – номінація «Соціально-відповідальний бренд». Дослідження показують, що покупці частіше надають перевагу соціально відповідальним брендам, із якими мають спільні цінності. Для Watsons соціальна відповідальність та сталий розвиток –  одні з головних принципів компанії. Бренд часто підтримує та запускає соціальні ініціативи, розділяючи цінності своїх клієнтів, яким важливо піклуватись і про себе, і про світ навколо.

Дев’ята премія Watsons HWB Awards 2020

У цій номінації перемогу отримав проєкт «Народжені для обіймів» від Huggies. Цей проєкт допомагає передчасно народженим дітям, впроваджуючи метод «Кенгуру» в перинатальних центрах України. Найголовніше у методі – тілесний контакт шкіра до шкіри, що триває годинами.

Дев’ята премія Watsons HWB Awards 2020

Отримали й перемогу ті засоби, які обрали наші читачки. Наприклад, у категорії «Топ тренди k-beauty» переміг гель для душу Aloe 92% заспокійливий від Holika Holika, у категорії «Щоденний продукт ідеальної зачіски» відзначили сухий шампунь Batiste, у номінації «Макіяж для губ» – помаду Maybelline New York, а найкращою серед масок обрали Scinic My Juicy Bottle «Вітамінну». Увесь список переможців читайте незабаром у блозі Watsons.