Born in Ukraine. Нова колекція L’eskizzo

/
294 переглядів

Український бренд L’eskizzo презентував літню колекцію Born in Ukraine. Попри важкий час, L’eskizzo продовжують працювати та йти обраним шляхом, фокусуючись на створенні костюмів.

Літня колекція виконана з легких натуральних тканин. Основою став чистий льон, льон в поєднанні з шовком, а також район або, як його ще називають, віскозний шовк.

Born in Ukraine. Нова колекція L'eskizzo

Головний фокус літньої капсули — блакитний та жовтий лляні костюми та кроп-топи з жовто-блакитними бретелями. Створюючи ці речі, команда прагнула висловити свою любов до батьківщини та показати всьому світові, що Україна насправді — сильна, вільна, красива та незалежна.

Born in Ukraine. Нова колекція L'eskizzo

«Робота над цією колекцією для нас була нелегкою. Наша команда була розкидана по різних містах і країнах, але мови про те, щоб зупинити діяльність бренду, в нас не було. Весь прибуток від продажу блакитного та жовтого лляних костюмів ми передамо до «Фонд Маша», який зосереджується на гуманітарній допомозі жінкам, дітям, людям похилого віку та людям з інвалідністю усіх вікових категорій», — розповідає засновниця бренду Світлана Філюк.

Серед головних відтінків літа 2022 також яскраві рожевий та синій і нейтральні молочний та білий. Традиційні костюми L’eskizzo пропонують доповнювати топами та вкороченою сорочкою.