«Iндекс комфортної посадки»: Як обирати білизну онлайн і ніколи не помилятися

/
4862 переглядів

Часто жінки відмовляються від онлайн-купівлі бра, вважаючи, що без примірки не обійтися. І навіть із приміркою багато жінок усе життя носять неправильне і незручне бра.

Український бренд білизни brabrabra доводить, що вибір бюстгальтера може стати простим і приємним завданням навіть онлайн, якщо навчитися працювати з особливостями своїх грудей та різних моделей бра.

П’ять років тому бренд створив першу версію свого авторського методу — визначення індексу комфортної посадки — і сьогодні навчає українських жінок обирати правильні та зручні бра. Протестувавши схему разом із понад 50 тисячами клієнток, у brabrabra впевнені, що комфортне бра можна підібрати для кожної.

Авторська схема підбору бренда складається із кількох етапів. Необхідно зробити стандартні заміри по грудях та під грудьми, а також врахувати особливості грудей: їхню форму, розташування та ширину основи. Ці дані дозволяють брафітеркам бренда визначити персональний «індекс комфортної посадки» (ІКП) клієнта — розмір бра та набір оптимальних посадок.

Загалом таких індексів у схемі бренда 64, і кожен включає від 2 до 16 форм бра. Процедура визначення ІКП займає близько 20 хвилин, після чого клієнтка отримує персональні рекомендації щодо свого основного та «сестринських» розмірів бра, оптимальних посадок, форм і матеріалів.

«Ми працюємо на ринку України уже 15 років, і з моменту створення схеми підбору ІКП у 2017 році постійно її вдосконалюємо. Вже понад 50 тисяч жінок пройшли цю процедуру в наших студіях чи онлайн – і саме вони, їхній фідбек та реальні примірки допомагають нам робити схему ще кращою та точнішою», – підкреслюють представники бренду.

У 2019 році компанія отримала авторські права на цю методику та продовжує навчати жінок брафітингу. Зазвичай навчання клієнтів відбувається на прикладі помилок, яких найчастіше припускаються жінки, обираючи бра. Наприклад, застібають його одразу на третій ряд гачків — «щоби щільніше сидів». Або ж вважають, що основну підтримку в бюстгальтері забезпечують бретелі, тому у власниць великих грудей вони завжди впиватимуться у плечі. Ці й інші поширені помилки brabrabra зібрали на сайті свого сервісу та розказали, як уникати їх у майбутньому.

На сайті можна побачити результати визначення ІКП, зареєструватися на безплатний онлайн-брафітинг або ж пройти спрощену процедуру підбору самостійно у спеціальному чат-боті бренда.

Представники бренда зазначають, що навесні цього року попит на брафітинг серед клієнток значно виріс. «Ми завжди надавали цю послугу в усіх наших студіях, до того ж абсолютно безоплатно. Зараз жінок, які від неї відмовляються, стало набагато менше. Певні, що українки по-новому поглянули на питання свого комфорту в білизні. Не лишилося місця для півмір. Необхідність комфорту в таких деталях стала аксіомою, і ми готові навчити кожну знаходити цей комфорт у білизні», — зазначають у brabrabra.