Тренди створюєш ти: Удев’яте стартує Watsons HWB Awards

/
745 переглядів

Уже дев’ятий рік поспіль компанія Watsons проводить премію Watsons Health, Wellness & Beauty Awards (Watsons HWB Awards), щоби визначити найкращі косметичні товари й засоби для здоров’я та дому, яким надають перевагу українці. Цього року представлені 179 номінантів у 28 номінаціях.

Будь-хто може проголосувати онлайн та підтримати своїх фаворитів, для цього не обов’язково бути клієнтом Watsons —  премію задумали як «народну» та максимально прозору.

Голосування – процес відповідальний, проте з Watsons Awards дуже простий. Достатньо зайти на офіційну сторінку премії hwb.com.ua, заповнити коротеньку анкету та обрати лідерів у кожній номінації. Проголосувати можна один раз у кожній із категорій.
Кожен, хто долучиться до голосуванняотримує 10% знижки на всі товари-номінанти. Активність у соціальних мережах та участь в онлайн-розіграшах – можливість отримати додаткові призи та бали для здійснення покупок.

Що нового цього року?

Життя змінюється, і Watsons не залишається осторонь, впроваджуючи нові номінації в премію. За умов карантину більшість із нас перейшли на онлайн-закупівлі, що допомагає зберегти здоров’я, зекономити час, а подекуди і фінанси. Тому логічною стала поява номінації «Хіт інтернет продаж», до якої потрапили товари з категорій: мультивітаміни, підгузки, крем для тіла та крем-ліфтинг, пінка-скраб та гель для душу з маракуєю.

Неможливо оминути увагою і тренд на корейську косметику. Завдяки значній популярності серед користувачів, тепер недостатньо окремої номінації для цієї категорії товарів. Вони також проникли і в «Універсальні гелі для краси і здоров’я шкіри», зайнявши вагому позицію в категорії догляду за шкірою тіла. 

Ще одна нова номінація – «Соціально-відповідальний бренд». Соціально-відповідальна компанія Watsons прагне об’єднати навколо себе однодумців, тому для організаторів премії надважливо розуміти, що кожен постачальник рухається у напрямку розвитку свідомого, відповідального та сталого суспільства.

У цій номінації представлені чотири бренди: NATURE BOX із шампунями, які є повністю веганськими, ба більше – всі вони створені без сульфатів, силіконів, парабенів та штучних барвників, HUGGIES ELITE SOFT – адже сьогодні більше 90% пластикової упаковки продукції можна здавати на переробку через точки роздрібної торгівлі або контейнери для роздільного збору сміття, LOVE BEAUTY AND PLANET пропонує засоби, наповнені натуральними інгредієнтами, отриманими безпечним для довкілля шляхом у невеличких господарствах у всьому світі – від боліт Австралії до полів Франції, та GARNIER, які турбуються про довкілля та стартували з проєктом переробки порожніх пластикових пляшок у 60 магазинах Watsons.

Голосування за найкращі товари триватиме з 30 березня до 9 травня 2021 рокуРезультати та урочиста церемонія нагородження переможців відбудеться у кінці травня. Віддавайте свій голос на hwb.com.ua.
>