Від правильної посадки до утилізації – як працює сервіс білизни

189 переглядів

Бренд brabrabra – це не просто магазин білизни, це сервіси, які можуть дійсно полегшити вам життя. Спілкуючись із клієнтками протягом багатьох років, бренд помітив, що більшість жінок обирає неправильний розмір бра. Це призводить до дискомфорту в тілі та може спричинити проблеми зі здоров‘ям.

Тому brabrabra вирахував індекс комфортної посадки, який враховує форму та розташування грудей, будову тіла, конструкцію бра та особливості тканини.
Індекс ідеальної посадки базується на багатьох параметрах, основі з них – форма грудей, розташування грудей (близько чи далеко одна від одної), види основ грудей (широка чи вузька). Проте важливою є і повнотна група – за різних об’ємів під грудьми та однакового розміру чашки розмір самої молочної залози буде відрізнятися.

Лабораторія білизни brabrabra розробила 78 розмірів, 64 форми та 20 конструкцій, що задовольняє 90% потреб жінок у бра.

Щоби визначити, яке бра підходить методом ІКП, можна завітати до однієї зі студій бренда, де консультантки допоможуть обрати комфортну білизну. Кожна дівчина навчається брафітингу – професійному підбору білизни індивідуально для кожної, враховуючи особливості тіла та зміни, що відбулися протягом усього життя.
Від правильної посадки до утилізації - як працює сервіс білизни
Якщо ви купуєте онлайн, то можете скористатися спеціальним телеграм-ботом, де необхідно вибрати свій розмір бра або визначити за допомогою сантиметрової стрічки, вказати форму, розташування і основу росту грудей. Після цих кроків чат-бот визначає індекс ідеальної посадки та надсилає посилання на бра.

Проєкт «Утилізація»

brabrabra бере на себе повний цикл життя білизни – від підбору бра до його утилізації. Іноді ми не можемо розпрощатися з улюбленою білизною з різних причин, але хочемо позбутися звички накопичувати непотрібне.

Тому brabrabra, озброївшись меседжем «Коли любиш — відпусти», пропонує екологічно позбутися старої білизни в колаборації з «Україна без сміття». Стару білизну можна здати у кожній студії та отримати знижку на нову.
Як це працює:

  • Оберіть білизну, з якою готові попрощатися Це можуть бути трусики та бра будь-якого бренда
  • Покладіть у спеціальний пакетик із наліпкою Пакетики видаватимуться під час онлайн-замовлень або покупці білизни в магазині. До одного пакетика можна покласти лише дві одиниці білизни.
  • Кількість білизни, яку ти можеш здати на утилізацію, — не обмежена, головне, аби всередині одного пакетика було не більше двох одиниць.
  • Принести білизну до спеціальних боксів у студіях комфортної білизни brabrabra з 1 до 31 липня.

Високотемпературне спалювання зібраних речей відбуватиметься на заводі «Тарком Екосервіс», який має відповідну ліцензію на здійснення такої діяльності.