СуперОбмін: Принеси старі кросівки та купуй нові за пів ціни

/
248 переглядів

Улюблена акція «Супер Обміну» повертається до магазину Arena Stores з 19 до 30 червня. Приходьте обміняти своє старе взуття на новеньку пару кросівок Saucony, Le Coq Sportif та СMP зі знижкою -50%.
У магазині опустіть свою пару до спеціального боксу та отримайте знижку -50% на нову пару взуття. Знижка діє на все взуття – бігове, повсякденне, лімітованих і преміальних серій від брендів Saucony, Le Coq Sportif та СMP.

Знижка рахується від першої ціни. Якщо пара, яку ви вподобали, вже має знижену ціну, наприклад, на 20%, то знижка збільшиться до 50%. Акція діє в усіх магазинах мережі у Києві, Львові, Харкові та Дніпрі.
За умовами акції, можна приносити взуття будь-якого бренда, моделі та у будь-якому стані. Обмежень немає. Проте, якщо ви хочете не лише придбати нові кросівки, а й допомогти тим, хто зараз перебуває у скрутному становищі, приносьте взуття, яке ще можна носити.
Якщо ви хочете долучитися до акції, а нове взуття у вас уже є, можете приносити взуття у належному стані до наших магазинів та залишати у зазначених боксах.

Усе зібране взуття у Києві організатори передадуть у «Дім Милосердя», який опікується безпритульними та літніми громадянами, надає їм соціальний захист, підтримку та тимчасовий притулок. Магазини у регіонах передадуть зібране старе взуття місцевим благодійним організаціям.

Супергероєм може стати кожен – приєднуйтесь до Супер Обміну та скористайтесь можливістю передати своє старе взуття тим, хто його потребує.
 
Акція триває з 19.06 до 30.06 включно.