Розкажи про свій арт світу: конкурс Art Challenge 2020

/
162 переглядів

Ювелірний бренд Cote&Jeunot завжди прагне підтримувати митців. Цього року бренд об’єднався з командою інноваційного лідера Lenovo, щоби показати роботи талановитих майстрів ширшій аудиторії та нагородити ще крутішими призами.
Для участі в Art Challenge 2020 необхідно зробити серію з двох чи більше артколажів із використанням зображень прикрас Côte&Jeunot в одному плакаті та продуктів компанії Lenovo в іншому.
Дедлайн подання на конкурс – 1 червня 2020 року.
Колажі стануть частиною рекламних кампаній брендів, а переможець отримає призи:
За перше місце – гонорар у розмірі 500 євро та подарунковий сертифікат на прикраси Cote&Jeunot на суму 5000 гривень.
За друге місце – гонорар у розмірі 200 євро і подарунковий сертифікат на прикраси на 2000 гривень.
За третє місце – гонорар 100 євро, подарунковий сертифікат на 1000 гривень.
(Сума вказана після сплати податків компанією, що проводить конкурс).
Оцінювати роботи учасників будуть: ювелірка Lena Yastreb, відеохудожниця Марія Oз, дизайнерка Настя Жеребецька, ілюстраторка Марічка Рубан, плакатист Сергій Майдуков.

Розкажи про свій арт світу: конкурс Art Challenge 2020
Côte & Jeunot
Art Challenge 2019

Усі колажі публікуватимуться у соціальних мережах Cote&Jeunot. Підписники зможуть проголосувати за свої улюблені роботи. Учасника, чиї арти наберуть максимальну кількість відгуків, відзначать призом глядацьких симпатій.
Творіть, але спершу правила:

  • Час проведення Cote&Jeunot Art Challenge – від 1 травня до 1 червня 2020 року.
  • Обов’язково використовуйте в кожному колажі хоча б одну прикрасу Cote&Jeunot або її фрагмент. Інші графічні елементи не повинні порушувати авторське право.
  • З переможцями буде підписано договір на дозвіл використовувати колажі в рекламі у соціальних мережах. Переможцям буде передано дозвіл на використання фото бренда у портфоліо зі вказанням назви компанії.
  • Роботи надсилайте на пошту info@cote-jeunot.com у форматі jpg розміром не менше 3000*4000px. У темі листа вкажіть свої ПІБ та помітку «на конкурс», а в самому листі – контакти: імейл, посилання на соціальні мережі, контактний номер та назву серії.