Я феміністка. І феміна. Нова кампанія Kachorovska

/
235 переглядів

Український бренд взуття Kachorovska запустив кампанію і флешмоб #womanx2 про сучасних українок.

 
«Наразі у світових медіа бум жіночих маніфестів. Але в жодному з них ми не знайшли українку. Тобто ми знайшли її в кожному потроху. Річ у тім, що українка, як і Україна сьогодні, однією ногою вже в Європі, іншою – ще в традиційному суспільстві. Однією ногою в кросівці, іншою – на шпильці, – розповідають про концепцію у бренді. – Сучасна українка – вже бізнес-леді, але ще фатальна жінка. Вже феміністка, але ще берегиня. Українки – жінки, помножені на два. З бізнесом до 30-ти, ідеальним манікюром і вечерею з трьох страв. Вони встигають неможливе. Та все одно так часто сумніваються в собі».

Ця кампанія – гімн і освідчення в коханні новим українкам. Ми хочемо показати їх собі та світу супержінками. Ми хочемо, щоби вони побачили себе красивими і сильними. Ми хочемо, щоби вони полюбили себе. Адже той, хто бере на себе вдвічі більше праці та відповідальності, заслуговує вдвічі більше любові, задоволення і… туфель! 

Розробила кампанію незалежна креаторка, у минулому старша копірайтерка Banda Agency Аня Гончарова. Над роликом працювала продакшн-студія tvlab. Робота над концепцією почалася ще в липні 2019-го. Ідея і сценарій з’явилися швидко, але від початку роботи до запуску кампанії минуло дев’ять місяців. Спочатку довго підбирали команду, потім вирішили відкласти запуск до весни. Режисером став Олександр Стеколенко.
Зйомки вклалися в один божевільний день. Спеціально для монтажу довго шукали в архівах кадри радянських українок. Отже, в ролику є і хутряні шапки наших мам із 80-х, і конкурси краси з 90-х. Трохи ностальгічним був і бриф на музику. Завданням було зробити сучасну версію українського фанку з 70-х, а-ля Володимир Івасюк.
Кампанія стартує з роликом-маніфестом і продовжиться онлайн-флешмобом #womanx2. Долучитися до флешмобу зможуть всі, хто поставить хештег #womanx2 під фото, на якому ви відчуваєте себе жінкою, помноженою на два.