Le Dîner en Blanc вперше пройде в Києві

145 переглядів

У червні в Києві вперше пройде всесвітньо відомий поп-ап пікнік Le Dîner en Blanc. Сьогодні традиція щорічної закритої вечері поширилася по всьому світу і представлена ​​в таких містах як Париж, Монреаль, Нью-Йорк, Лондон, Сідней, Буенос-Айрес, Мехіко, Торонто, Найробі та Лос-Анджелес.
Локацію тримають в секреті. За правилами події вона буде відома всього за годину до заходу волонтерам, які з пункту збору проведуть вас до місця проведення пікніка.
Потрапити на закриту вечерю можна тільки, якщо подати заявку в список очікування через офіційний сайт, або отримати особисте запрошення від компанії-організатора. Також квоти розподіляються серед партнерів.
Головна вимога пікніку – зберегти строгий дрес-код, всі гості повинні бути одягнені в білий одяг. Можна принести власний складаний стіл, білі стільці, білу скатертину, посуд. Їжу і вино можна приносити з собою. Для тих, хто не хоче обтяжувати себе зборами, доступне попереднє замовлення напоїв і страв онлайн, які можна отримати у кошику на вході. На самому заході розрахунок відсутній.

Le Dîner en Blanc був заснований в 1988 році в Парижі Франсуа Паскье. Коли молодий підприємець повернувся з тривалої подорожі до рідного міста, він захотів зібрати своїх друзів і знайомих на пікнік. Оскільки кількість запрошених гостей швидко збільшувалася, він вирішив провести вечерю прямо в центрі міста і попросив всіх одягнутися у все біле, щоб легко розпізнати один одного.
У червні 2018 року Le Diner en Blanc de Paris відсвяткував своє 30-річчя на батьківщині. Рекордні 17 000 гостей з усього світу зібралися в центрі французької столиці, щоб відсвяткувати цей історичний момент.

Вартість участі: оголосять одночасно з відкриттям реєстрації
Лист очікування.