TEDxKyivWomen 2019: Сміливі та виняткові!

91 переглядів

Вони не бояться викликів. Вони не зупиняються після невдач. Вони часто діють не завдяки, а всупереч. Вони – сміливі та виняткові натхненниці й натхненники. Вони –  це кожна із нас!
В суботу, 7 грудня, в Києві пройде TEDxKyivWomen 2019 – це виступи українських спікерок та трансляція цьогорічної глобальної конференції TEDWomen. Серед українок на сцену вийдуть: 
TEDxKyivWomen 2019: Сміливі та виняткові!
Оля Макар – координаторка руху «Молодь за мир» в Україні.
Ольга більше десяти років допомагає безпритульним. Навіть у такій справі, як допомога безпритульним, вистачає стереотипів. Наприклад, що допомагати бідним ─ суто жіноча справа, і чоловікам тут не місце. Або що чоловіки не можуть просити про допомогу чи виглядати слабкими. Якось бездомна, почувши, що Ольга збирається одружитися запитала: «То ти більше не будеш до нас приходити?», ─ у цій фразі цілий букет традиційних уявлень про ролі жінок та чоловіків, та про сімейне життя.

Свою мрію Ольга описує так: «Я хочу, щоб у кожної людини був серед друзів хтось відкинутий суспільством, хто нічого не може дати натомість. Тоді ми всі станемо більш радісними!»

Марина Хромих  – громадська діячка та учасниця ініціативи “Хто замовив Катю Гандзюк?”.
Вона розбудовує згуртованість в суспільстві та бореться з байдужістю щодо суспільно значимих питань. Марина з тих, хто вміє щиро й відкрито визнавати свої помилки та не соромиться ділитися про це з іншими. Своєю суперсилою спікерка вважає вміння надихати та об’єднувати людей, а також допомагати їм шукати власні суперздібності.
Імена інших спікерок шукайте на сторінці події. 

Дата: 7 грудня 2019
Час: 11:00 一 18:30
Локація: Fedoriv Hub (Київ, вул. Велика Васильківська, 5)
Квитки у продажу тут bit.ly/34CdhED.
TEDxWomen — подія, що організовується локальними TEDx-командами за ліцензією TED. Як і TEDWomen, така конференція заохочує до поширення дискурсу гендерної рівності та сили дівчат та жінок. Подію у форматі TEDxWomen не можна провести будь-коли — вона має відбуватися у період проведення офіційної конференції TEDWomen і тривати щонайбільше цілий день.