Нюдова палітра у новий колекції Balcony

/
135 переглядів

Український бренд одягу для дому та відпочинку Balcony випустив нову колекцію. Весняна лінійка присвячена найбільш універсальному кольору — бежу у різних відтінках: від ніжно-молочного до насиченого шоколадного. Це знайшло відгук і у назві колекції — Second Skin. Second Skin — квінтесенція комфорту, впевненості та натуральності.  Це баланс між речами суто для дому та street style.
«Грані моди сьогодні розмиті — натомість є курс на комфорт та відчуття впевненості. Тому наші «вуличні набори» наділені розслабленими силуетами та оверсайз-формами, які не сковують та більше притаманні для домашнього одягу»,— розповідає засновниця бренду Катерина Бойко.

Колекція є своєрідним конструктором: можна міксувати всі її частини, бо вони витримані в одній кольоровій гамі і чудово доповнюють одна одну. Більшість речей виготовлено із льону, який вже чотири роки роки поспіль використовують у весняних лінійках бренду, а також із бавовни та віскози.

Два «козирі» колекції — костюмний набір із льону у двох кольорах та халат-тренч. Перший нагадує розслаблені 70-ті, і може слугувати вам як вдома, так і на вечірній прогулянці, якщо обіграти його аксесуарами. А другий доводить, що халат — самодостатня одиниця гардеробу, яку Balcony Garment робить максимально зручною та витонченою.
Для поціновувачів класики створили традиційні піжамні моделі з віскози, які так полюбилися аудиторії. А для шанувальників всього яскравого — лімітований тираж накидок з шортами, які будуть однаково доречними і вдома, і на пляжі. Для лімітованої колекції комплектів обрали тканини із флористичними, геометричними та анімалістичними принтами.