Всі. Свої відкрили магазин предметів для дому від українських брендів

215 переглядів

Всі. Свої | Дім та декор розташований за адресою Хрещатик, 34. Саме там, де колись знаходився і знаковий для киян магазин порцеляни й посуду «Фарфор-Фаянс».

На трьох поверхах загальною площею 1500 м² Всі. Свої зібрали понад 150 брендів з різних міст України, які створюють речі для дому.

На першому поверсі магазину розташувався посуд, кераміка, приладдя та текстиль для кухні, декор для дому, а також канцелярія.

Тут ви можете знайти такі бренди: Odudlab, mirchik, OK brand, Vase Head, Dwell The Space, HIVER BOOKS, Miff Manufacture, Gifty, Vita Khaidurova, remember the home, Восьма комора, PYLNYK art ceramics, SaGa Pottery, Naia, Ряба Вош, TvoiMoi, TARLINI HOME, Щось цікаве.

На другому – м’які та корпусні меблі, серед яких такі виробники: fábik STUDIO, Kulik Wood, Drommel Furniture, Pufetto та інші.

А на мінус першому – освітлення, килими, текстиль, домашній одяг та косметика від Home Gnome, Ґушка, Woolkrafts, Sleeper Set, Osha, Moonlinen, Yalanzhi Objects, Gaff Design, Balcony, Lavender Dreams та інших брендів.

Горнятко ручної роботи від кераміста можна придбати за 210 гривень, ціни на блюда стартують від 120 грн. Дерев’яна обробна дощечка коштує від 310 гривень, плед з натуральної бавовни – від 900 гривень. Комплект постільної білизни вартує від 1140 гривень, корпусні меблі з дерева – від 2000 гривень.

Магазин працює з 10.00 до 22.00 години, без вихідних.