І красива, і зручна: Нова хвиля комфортної білизни

//
641 переглядів

Український бренд білизни Luna Lingerie представив нову колекцію, якою доводить ще раз, що поєднання зручності та краси – це не міф.

Luna Lingerie вже не перший сезон пропонує сучасну функціональну базову білизну. Дизайнери бренда обирають лаконічність, новітні технології та матеріали, які відрізняються високою зносостійкістю. Колекція «Нова хвиля ультракомфорту» залишається в концепції бренда – базові кольори, трендові дизайни без зайвих деталей та беззаперечний комфорт.

Основний матеріал нової колекції – supima cotton – довговолокниста бавовна, яка значно виграє у звичайної бавовни. Завдяки довгому волокну тканина має підвищену гігроскопічність (здатність матеріалу вбирати і віддавати вологу), що робить її більш м’якою та комфортною, особливо у спеку. Така бавовна міцна й на ній не утворюється кошлання.

Центр колекції – трендовий короткий топ у двох базових кольорах – чорному та білому. Це універсальна модель, яка годиться для всіх випадків життя: як спідня білизна, топ під піджак або для занять йогою. Крім того, у колекції кілька моделей трусиків – бразиліани, бріфи та стринги.

Для Luna Lingerie важливо тримати баланс між якістю та ціною. Вартість топів – 339 гривень, а трусиків – від 188 гривень. Колекція «Нова хвиля ультракомфорту» вже доступна на сайті бренда.