Вистава-променад ZOO від Дикого театру

105 переглядів

«Дикий театр» представить свою версію відомої американської п’єси Едварда Олбі – «Що трапилось у зоопарку». Глядачів просять взувати зручне взуття і бути готовими до сюрпризів. Вікове обмеження 14 років
Вистава «ZOO» вперше в Україні буде зіграна у справжньому зоопарку, і крім драматичної канви, буде включати і екскурсію по найстарішому зоологічному парку.
Кількість глядачів, що можуть побачити виставу – всього 20.

Щодня ми зустрічаємо сотні людей: у ділових костюмах і у джинсах, щасливих і нещасних, поспішаючих і розгулюючи по волі, сумних і веселих, заклопотаних і безтурботних. Сотні очей зустрічаються з нашими – і зникають у натовпі. У великому місті не заведено вітатися з кожним, у великому місті не заведено цікавитися справами незнайомих людей, у великому місті потрібно бути обережним і байдужим. А уявіть, якби ви потрапили у дикий світ, що живе виключно за тваринними правилами?

Вистава-променад «ZOO» — це подорож людини у світ тварин, щоб зрозуміти себе. Побачити, наскільки ти людина, і наскільки ти зможеш залишатися нею, коли потрапиш у критичні обставини.


«Ми хочемо перевірити людей – не людяність. Уявіть, якби ви потрапили у дикий світ, що живе виключно за тваринними правилами? Як би ви себе вели? Чи залишились би інтелігентами, вихованими та чемними? Велике місто, у якому ми живемо – часто схоже на джунглі. І для нас важливо нагадати людям, що вони люди» – розповідає продюсер проекту Ярослава Кравченко.

Режисерка: Євгенія Відіщева, Автор ідеї: Ірина Шлепніна, Актори: Сергій Журавльов, Олександр Комаренко, Ельвін Рзаєв, Олексій Титаренко, Продюсер: Ярослава Кравченко