Бренд Morning Star та UAnimals створили благодійну колекцію одягу, щоб зібрати 500 тисяч гривень на будівництво домівок для тварин

/
405 переглядів

Зоозахисний рух UAnimals спільно з брендом молодіжного одягу Morning Star створили унікальну колекцію лімітованих худі й футболок «Твоє худі — їхня домівка» з принтом маленького цуценяти, якого захищає відважний воїн ЗСУ.

Головна мета капсульної колекції — зібрати 500 тисяч гривень, які витратять на будівництво домівок для безпритульних тварин у прифронтовій зоні.

Бренд Morning Star та UAnimals створили благодійну колекцію одягу, щоб зібрати 500 тисяч гривень на будівництво домівок для тварин Бренд Morning Star та UAnimals створили благодійну колекцію одягу, щоб зібрати 500 тисяч гривень на будівництво домівок для тварин

За приблизними оцінками зоозахисників, від початку повномасштабного вторгнення кількість тварин у притулках у прифронтових областях збільшилася на 60%, а біля самої лінії фронту їх стало вдвічі більше.

«Для UAnimals надзвичайно важливо залучати партнерів до благодійної допомоги тваринам — завдяки цьому ми можемо збільшувати обсяги допомоги, робити її системною. До того ж ми пишаємося співпрацею з соціально-відповідальним бізнесом — бо він дбає не лише про власні інтереси, а про світ навколо. Це є, без перебільшення, запорукою глобальних змін на краще. А в короткостроковій перспективі завдяки співпраці з Morning Star ми допоможемо кільком тисячам тваринам, які поки що не мають родини», — каже керівниця відділу партнерств та фандрейзингу Валентина Тарковська.

Бренд Morning Star та UAnimals створили благодійну колекцію одягу, щоб зібрати 500 тисяч гривень на будівництво домівок для тварин Бренд Morning Star та UAnimals створили благодійну колекцію одягу, щоб зібрати 500 тисяч гривень на будівництво домівок для тварин

 

Вартість унісекс-худі — 1750 гривень, вартість унісекс-футболки — 850 гривень. 30% від вартості кожної речі буде передано на благодійність.

Придбати худі або футболку можна на сторінці Morning Star в Instagram.

UAnimals — гуманістичний рух за права тварин. За час повномасштабного вторгнення передали понад 500 тонн корму в прифронтову зону, евакуювали звідти більш як 1000 тварин, простерилізували понад 7 тисяч тварин та відбудували 10 притулків, які постраждали від російських обстрілів.

 

  • Morning Star — чернівецький бренд одягу, заснований у 2015 році для створення доступної та якісної моди на території України. У березні 2022 року Morning Star запустив колекцію NATIONAL, яка складалася з футболок зі світлинами воєнного часу та худі з мінімалістичним написом Ukraine. Понад 450 тисяч гривень із продажу колекції переказали на потреби ЗСУ для закупівлі амуніції та технічного обладнання.
  • Раніше в Україні випустили благодійну колекцію мерчу за мотивами картин художниці Марії Примаченко. Гроші з прибутку витратять на будівництво багатофункціонального артцентру та музею Примаченко в її рідному селі Болотня Київської області, а також на мурали на стінах клініки «Охматдит» у Києві.