alyona alyona відповіла хейтерам у кліпі на трек «20 ТОНН» 

/
230 переглядів

До виходу нового EP LAVA реп-виконавиця alyona alyona випускає кліп на трек «20 ТОНН». 

 

«Цей рік можна назвати яким завгодно, але точно не нормальним», — каже Spotify у своєму #SPOTIFYWRAPPED. І він точно не був звичайним для Альони: у 2021 хейтери знаходили багато приводів для насмішок, негативу та копання у білизні. Але ж хейтери — це майже невіддільна частина життя популярного артиста, особливо якщо виконавець не вписується в рамки і не хоче відповідати чиїмось уявленням, як alyona alyona. 

За словами режисерки відео, Ані Велосипедової, саме так з’явилася ідея зняти кліп на трек «20 ТОНН», і показати у ньому внутрішній світ Альони, в якому є крихітне затишне місце для душевних бесід з тими, хто її терпіти не може. Там усе несправжнє, пластикове і занадто яскраво-карикатурне. Там усе — гра, і alyona alyona знає про це. Тому вона готова розіграти партію кожного разу наче вперше, запросити «друзів» на вечерю та частувати їх вишуканими смаколиками. 

Наприклад, лимонадом з очей, які перед цим намагалися роздивитися все у її брудному одязі, або локшиною швидкого приготування, яку хотіли навішати усім на вуха. Деталі — це метафори, і одночасно спроби хейтерів дотягнутися до Альони різними способами, кожен з яких закінчується провалом. 

«Трек і кліп «20 тонн» про те, що що б не траплялося в моєму особистому житті, куди б мене доля не завела, я всерівно залишаюся людиною, співачкою, реп-виконавицею, яка точно знає, що вона вміє робити добре і буде продовжувати робити це, не дивлячись ні на що», поділилася alyona alyona власним баченням кліпу.