Ближче до тіла. 12 українських брендів білизни

5534 переглядів
Жіноча білизна українського виробництва

У лютому, завдяки старанням маркетологів, залишитися без нової мереживної білизни дуже важко. І не важливо, є у вас пара чи ні. Достатньо мати інстаграм та любов до знижок.

Ми не знайшли статистики продажів червоної білизни на День святого Валентина, але знаємо й без цифр: встояти перед покупкою дійсно важко. Але навіщо стримуватись? Українські бренди жіночої білизни мають великий вибір, а якщо думати, що покупка такої білизни покращує економіку країни, то шопінг розцвіте новими барвами. 

Жіноча білизна українського виробництва: 12 неймовірних брендів

Бренди білизни користуються простою математикою: комфорт плюс натуральність дорівнює сексуальність. Обирати між звабливістю та зручністю точно не доведеться. Розповідаємо про 12 брендів, які пропонують прекрасну та зручну білизну для жінок.

Zhilyova Lingerie

Бренд Валерії Жильової доводить, що красиву мереживну білизну варто носити щодня, а не залишати в гардеробі для особливих приводів. Білизна Zhilyova Lingerie відома далеко за кордонам України. Виняткову увагу бренд приділяє посадці, якісним тканинам та деталям. Будьте обережні: білизна настільки красива, що вам навряд чи захочеться одягати щось іще.

Продаються на сайті та в магазині в Києві: вул. Богдана Хмельницького, 42.

Wake Up

До колекції Minimal’20 увійшла білизна з м’якої мікрофібри, що забезпечує максимальний комфорт: бра та труси з завищеною талією. Мінімалістичні бра можна носити як самостійний елемент одягу — наприклад, під маскулінний жакет або напівпрозору сукню.  В асортименті бренду також є мереживні комплекти та база з бавовни. 

Продаються на сайті та в шоурумі (Київ, вул. Кожум’яцька, 12г, 2-й поверх).

Leaf

Leaf Lingerie це про різноманітність краси та свободу. В лукбуках бренда з’являються справжні дівчата з найрізноманітнішою зовнішністю. «Білизна, яку ви не захочете знімати» так звучить гасло Leaf Lingerie. Жодних кісточок чи поролону лише максимальний комфорт.

Білизна продається в інстаграмі та в магазині «Всі. Свої» (вул. Хрещатик, 27).

U-R-SO

Влітку U-R-SO першими в Україні випустили колекцію купальників, зроблених із вторинно переробленого пластику, а тепер експериментують із натуральними матеріалами. В асортименті ліфи, топи і труси на будь-які смак та фігуру, а також бралети, які можна носити як самостійний предмет гардероба.

Бренд також випустив астрологічну капсульну колекцію: 12 базових трусів для кожного знаку зодіаку. Вся білизна зшита з тонкої та ніжної бавовни.

Продаються на сайті.

Lace up

Lace up займається пошиттям нижньої білизни, одягу для дому та сну. Напередодні Дня святого Валентина бренд влаштував розпродаж білизни з минулих колекцій: ціни за комплект стартують від 400 гривень, а бюстгальтери можна придбати за 150. Окрім повсякденної білизни, Lace up також шиє весільні колекції та комплекти в будуарному стилі.

Білизна продається на сайті та в інстаграмі.

Fox Lingerie

Бренд пропонує доставку за 24 години, тому ідеально підійде тим, хто відклав подарунки до останнього моменту. Тут можна придбати бюстгальтери з чашкою D, а також замовити індивідуальне пошиття за власними параметрами. 

Ціна за комплект від 1600 гривень. Продаються в інстаграмі та в магазинах: Київ, ТРЦ “Проспект” («Agent Fox»), Львів, ТЦ “Вернісаж”, Чернігів, ТЦ “Голлівуд”.

SMPL Underwear

Білизна SMPL Underwear це не тільки комфорт, а й піклування про природу. Всі вироби бренду зшиті з органічної бавовни, яка вирощується без використання хімічних речовин та пестицидів, що забруднюють навколишнє середовище.  В асортименті базові бралети з чашками та без, топи, а також труси трьох форм: сліпери, хіпстери і тонги. В наявності також є дитяча білизна.

Продаються в магазинах «Всі. Свої» (вул. Хрещатик, 27) та «Природа» (вул. Академіка Вільямса, 14), а також на сайті.  

Weird Bird

Дизайнерська спідня білизна підкорить серце кожної (та кожного). М’які чашечки без ущільнювача забезпечують комфорт, а завдяки своїй формі підкреслять природні форми. Ідеальний комплект можна доповнити аксесуарами — бренд пропонує портупеї, контурні ліфи та пояси.

Придбати можна в інстаграмі.

SCOWTH

Виробник жіночої та чоловічої білизни шиє свої колекції з бамбука  м’якого та екологічного матеріалу, який самостійно розкладається в природних умовах. Усі моделі виконані в спортивному стилі та яскравих кольорах. 

Продаються на сайті, в магазині «Всі. Свої» (вул. Хрещатик, 27) та у Freedom Concept Lab (м. Миколаїв, вул. Лягіна, 8).

O’SHE Lingerie

«Це не просто річ це енергетика, яку випромінює впевнена у своїй привабливості дівчина», розповідає засновниця бренду Наталія Кошеля. O`SHE Lingerie жіноча білизна українського виробництва з ручною роботою та індивідуальним підходом. Бренд використовує європейські тканини та фурнітуру, а також обіцяє ідеальну посадку по фігурі та безкомпромісну якість. 

Продаються на фейсбуці та в інстаграмі. Примірки проводяться в майстерні за попереднім записом ул. Глибочицька, 44).

Lola Bra

Засновниці бренду Аня і Катя не могли знайти правильної білизни, тому вирішили створити її самостійно. «Наша мета шити красиву білизну без поролону та пушапу, підкреслювати красу дівчини, а не приховувати чи робити її неприродною», розповідають вони. Чашки трикутної форми, мереживо та приглушені відтінки лежать в основі естетики бренду. Lola Bra доводять, що комфорт це не тільки бавовна та спортивні топи.

Продаються на сайті та в магазинах в Україні список можна переглянути тут.

Sea See You

«Ми створюємо сексуальну трикотажну білизну, розвіюючи міф про те, що зручна білизна виглядає як ”бабусина”», говорять у Sea See You. Трикотаж розбавляють сексуальні акценти: мереживо, вирізи та особливий крій, що підкреслює округлі форми.

Продаються на сайті та у «Всі. Свої» (вул. Хрещатик, 27).

Жіноча білизна українського виробництва — це якість, комфорт, естетика і великий вибір: від будуарної еротичної білизни до яскравих спортивних комплектів або ж максимально простого крою. Ця ніша розвивається навіть у складний час, а нам усім справді є з чого вибирати.

Читайте також: І красива, і зручна: Нова хвиля комфортної білизни.