Cultural Events Camp 2019: як створювати міські події

/
119 переглядів

Як спроектувати подію та зробити її знаковою, як визначити аудиторію та її потреби, розрахувати бюджет та працювати із спонсорами  —  у Києві відбудеться воркшоп із продюсування міських культурних подій.

Cultural Events Camp —  це воркшоп із продюсування фестивалів, вечірок, освітніх проектів та виставок. Культурні івенти не тільки створюють атмосферу свята та дарують емоції. Це потужний інструмент для маркетингу міста, району та вулиці, що впливає на розвиток креативної економіки країни та формує попит на подієвий туризм.

Cultural Events Camp 2019: як створювати міські події
За 20 годин практики учасники за допомогою кейсів попрацюють над концепцією та бізнес-моделлю, дизайном та бюджетом заходу, структурою команди, дізнаються про джерела фінансування та співпрацю з підрядниками й партнерами. 

Програма поєднує вивчення основних інструментів дизайну культурних івентів та групову практику на заняттях, короткі домашні завдання та онлайн-консультації.

Cultural Events Camp 2019: як створювати міські події
Куратор воркшопу — Наталія Гусєва, засновниця школи фестивального менеджменту KACH Festival Management School, ex-генеральна менеджерка музичного фестивалю Белые ночи та проджект менеджерка освітнього проекту Освіторія.
Навчання відбудеться 17, 20 та 21 квітня у креативному просторі IZONE, за адресою: вул. Набережно-Лугова, 8. Подати заявку та переглянути детальний розклад можна на офіційній сторінці проекту. 
Для читачів DIVOCHE.MEDIA діє промокод(cmc_the devochki) на знижку 15% при реєстрації.