Вокаліста Rammstein звинуватили у накачуванні фанаток наркотиками і спробі схилити до сексу

/
5308 переглядів

Вокаліста відомого німецького гурту Rammstein Тілля Ліндеманна звинувачують у тому, що він  підсипає наркотики шанувальницям, щоби схилити їх до сексу.

Так, давня фанатка Rammstein Шелбі Лінн з Ірландії детально розповіла про події, що з нею сталися під час концерту гурту у Вільнюсі (Литва) 22 травня.

Дівчина хотіла потрапити на афтепаті, тому звернулася до кастинг-директорки гурту Альони Макєєвої. За словами Шелбі, її запитали про вік, після чого додали до спільного чату для дівчат у WhatsApp. Зрештою дівчину запросили і на афтепаті, і на препаті.

Запрошеними на вечірки дівчатами опікувався диджей Джо Летц. Шелбі зазначила, що його поведінка була підозріла.

«Він зблизька знімав обличчя однієї дівчини, потім дійшов до мене і теж став знімати і робив це так довго, що мені стало некомфортно. Спочатку я сказала щось на кшталт: “Привіт, Rammstein!» Я думала, що він піде далі, але він тримав камеру перед моїм обличчя якийсь дивний проміжок часу», — написала вона на своїй сторінці в Twitter.

Після цього диджей вибрав кількох фанаток, включаючи Шелбі, і повів їх на препаті.

«Отже, ми потрапили до кімнати для препаті. Телефони попросили покласти на стіл, в кімнату з ним не пускали. Трохи пізніше заходить Джо і каже: “Гаразд, дівчата, ваша робота полягає в тому, щоб підготуватися і пити в основному, ми хочемо хорошої енергії», — згадує вона.

Дівчина розповіла, що у кімнаті стояв холодильник, заповнений просеко, також було кілька пляшок горілки та енергетика. Шелбі випила трохи горілки з енергетиком і келих просеко. Вона запевнила, що не була п’яною. У цей час до кімнати знову повернувся Джо, який покликав Шелбі  і, вийшовши з нею з кімнати, сказав, що пізніше вона має піти з ним.

«Він сказав: “Усе гаразд. Я покликав тебе, бо твоя англійська краща, ніж в інших”. Я сказала, мовляв, окей, нуль проблем, у чому річ? Джо Летц сказав: “Тілль хотів би зустрітися з тобою”. Я одразу запитала: “Навіщо? Чому зі мною? Це якось пов’язано із сексом?”. І він відповів: “Ні, ні, нічого такого! Тілль ідеальний джентльмен”. Я сказала: “Будь чесним зі мною. Будь ласка. Йдеться про секс і чи він насправді агресивний?”. Знову ж таки він каже: “Ні, нічого подібного, просто щоб поспілкуватися 5 хвилин під час перерви на виступ диджея під сценою». Я знову сказав йому: “А чому я?” Він не дав особливої ​​відповіді», — розказала фанатка, зауваживши, що під час розмови чоловік постійно просив її стишити голос.

Після цього диджей попросив дівчину не розповідати про їхню розмову іншим шанувальницям. Шелбі повернулася в кімнату, і коли одна з дівчат запитала її, що сталося, розповіла про запрошення Ліндеманна. Та застерегла її від спілкування з музикантом, і Шелбі попросила нову знайому не відпускати її. Перед початком шоу Ліндеманн зайшов до дівчат і запропонував випити текіли. Він особисто налив напій фанаткам, розбив декілька келихів та попросив двох дівчат зробити те саме.

«Було близько 20.00. Незабаром після цього Тілль пішов із кімнати, а потім почалося шоу. Відтоді моя пам’ять дала збій. До цього моменту все так добре, і приблизно з 8.30 моя пам’ять вийшла з ладу. Я, як людина-зомбі, співала, танцювала, але також спотикалася», — згадує Шелбі.

За її словами, час проминув дуже швидко і почалась перерва. До неї підійшов диджей і забрав із собою, хоча її знайома намагалась не допустити цього.

«Потім мене привели під сцену. Я відкриваю цю завісу, і одразу моє серце стискається від жахливого відчуття. У цій кімнаті могло поміститися, можливо, чотири людини, крихітна, як роздягальня в магазині. Я чекаю там на Тілля, він заходить, і я одразу кажу: “Тіллю, якщо ти тут заради сексу, я цього не робитиму. Секс для мене є особливим, я не сплю із незнайомцями». Він одразу ж сердиться, кричить: “Джо сказав, що ти робитимеш”. Я повторюю: “Мені шкода тебе розчаровувати, але це для мене особливо, я не можу”. Він каже: “Так, ти вже говорила”. Потім він розлючений йде за завісу. Я зачекала хвилину, щоб дати йому час піти, але коли вийшла, він все ще стояв за завісою. Він мені сказав: “Ні. Зачекай”. Я чекала 10 хвилин і пішла. Потім я знайшла Джо і кажу: “Ти збрехав мені, Тілль тепер такий злий на мене, добряче злий”. Джо каже: “О, не турбуйся про це, я розберуся з ним, це я винен”. Потім мене повернули до групи дівчат у нульовому ряду», — переповіла вона те, що відбулося.

За словами Шелбі, після цього всіх дівчат, що були праворуч від сцени, вивели за дві пісні до завершення концерту.

«Наступний мій спогад — це вечірка з Ріхардом [Круспе], що сидить навпроти мене. У мене не було інших напоїв, окрім двох пляшок води. Я знаходжу декількох дівчат, які розповідають мені інтимні історії, пов’язані з Тіллем. Якісь речі, що шокують. Хоча це не моя історія. О другій годині ночі одна з цих дівчат підходить до мене, коли я намагаюся піти з вечірки, тому що мені дуже погано, вона запитує, чи все зі мною гаразд, я кажу: “Ні, мене зараз нудить”», — розповіла Шелбі.

Дівчина допомогла їй дійти до вбиральні, де Шелбі знудило. Після цього дівчата посадили її в таксі та сплатили за нього.

«Я зрозуміла, що відчуваю незначний біль, коли залишала вечірку, тож діставшись своєї кімнати, знімаю весь одяг, щоб оглянути себе, і бачу синці. Я не сплю весь день і всю ніч до наступного дня, ще на тому, чим мене накачали. Настає ранок і стає погано, дуже погано. Мене трясе без зупинки, я не можу навіть підвестися з ліжка, не зомлівши, у мене блювота, діарея, мене морозить, а потім кидає в піт», — написала вона.

Наступного дня після концерту Шелбі написала дівчина, яка допомагала їй напередодні, щоб дізнатися, як вона почувається. Виявилося, що в неї, а також ще в декількох дівчат, були такі самі симптоми.

Згодом дівчата прийшли провідати Шелбі в готель та допомогли їй викликати поліцію та медиків. Лікарі оглянули дівчину в номері та пояснили, що зробити тест на наркотики можуть лише правоохоронці. Проте поліцейські, які приїхали за викликом, не мали його при собі, тож запропонували дівчатам купити тест в аптеці. Той набір, який подруга купила для дівчини, показав негативний результат. Ввечері дівчата пішли.

«Тієї ночі у мене були галюцинації. Чоловік сидів у кріслі у моїй кімнаті. Порожня стіна стала вікном із краєвидом на захід сонця, і жінка шепотіла мені на вухо. Я знала, що це нереально, але це було жахливо. Прокинувшись наступного дня, почувалася набагато краще, могла ходити, блювоти більше не було, лихоманки більше не було. Просто боліло все тіло», — розповіла Шелбі.

Вранці 25 травня у дівчини був рейс додому до Ірландії, де вона звернулася до лікарні, щоб зробити повний токсикологічний аналіз.

За словами Шелбі, коли вона опублікувала свою історію у твіттері та інстаграмі, їй почали писати інші дівчата, які пережили подібний досвід на концертах Rammstein. Окрім цього, схожі історії опубліковані на платформах Reddit і Tumblr.

У Rammstein відреагували на звинувачення та запевнили, що такого не могло бути.

«Щодо звинувачень, які поширюються в мережі про Вільнюс, ми можемо виключити ймовірність того, що, яка стверджується, сталося у нашому оточенні. Нам нічого не відомо про будь-які офіційні розслідування щодо цього», — вказано на сторінці Rammstein у Twitter.

 

Фото: Jens Koch: rammsteinofficial