«Цвіте Терен» і Motrych Studio створили спільну весняну колекцію прикрас

1727 переглядів

Українські бренди «Цвіте Терен» та Motrych Studio презентували спільну весняну колекцію прикрас, яка нагадує про зміни пір року та закликає тепло.

«Прикраси з колекції “Цвіте Терен” та Motrych Studio — важливий символ цієї весни. Вони про ніжність, що тісно переплетена з традиційністю. Щось невтрачене, тому що ніколи не забувається», — коментують засновниці брендів Катерина Мотрич та Оля Остапенко.

«Цвіте Терен» та Motrych Studio у своїй спільній колекції звернулися до теми обрядових веснянок та пропонують закликати теплу пору в символічних прикрасах.

В колекцію увійшли каф, каблучки та чокер виконані зі срібла у формі максимально реалістичних тендітних гілок дерева з бруньками, а також порцелянова пташка ручної роботи — ще один символ весни та знаковий елемент колекцій бренда.

«Цвіте Терен» і Motrych Studio створили спільну весняну колекцію прикрас     «Цвіте Терен» і Motrych Studio створили спільну весняну колекцію прикрас

Творці колекції розповідають, що символи обрані невипадково: тендітна гілка дерева, що ось-ось пробудиться бруньками, квітами, а далі — соковитими плодами, і вільний птах, що повернувся з вирію, пролетівши тисячі кілометрів, і є справжніми символами весняного сезону.

Роздивитися та замовити прикраси зі спеціальної колекції можна на сторінках брендів в Instagram: «Цвіте Терен» та Motrych Studio.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений [цвіте́ те́рен] (@tsvite.teren)

  • Раніше перший в Україні та Європі бренд модних аксесуарів з переробленого пластику SPOGAD, заснований трьома жінками під час повномасштабної війни, випустив лінійку прикрас Zdyvo. Кожна прикраса унікальна, оскільки намистини обточуються вручну і ніколи не повторюються: ні за співвідношенням кольорів, ні за формою.