Нью-йоркський бренд Hudson Wilder створив чашки у кольорах українського прапору: усі кошти з продажу передадуть на благодійність

494 переглядів

Нью-йоркський бренд Hudson Wilder, що спеціалізується на посуді, створив лімітовану серію чашок Lotta на підтримку України.

Як вказано на сайті бренда, чашки в комбінації кольорів «Поле і небо» (жовтого кольору з синіми ручками) виготовлені з термостійкого скла. Кожна чашка окремо видувається вручну.

«Ми розробили чашку Lotta, щоб вона була багатоцільовою. Вона однаково добре підходить для кави або чаю та відрізняється балансом форми та функціональності у стриманому мінімалістичному дизайні», — наголосили у Hudson Wilder.

Ці чашки можна придбати онлайн або на виставці-фандрейзингу «Додому» у студії-шоурумі Hudson Wilder у Нью-Йорку. Усі кошти з продажу лімітованої колекції будуть передані проєкту CO-HATY урбаністичної лабораторії Metalab, волонтери якої перетворюють покинуті гуртожитки й дитячі садочки в Україні на пристойне житло для переселенців.

Виставку-фандрейзинг «Додому» разом із брендом Hudson Wilder організували стилістка і модель, засновниця українського бренда кераміки Nadiia Надія Шаповал, фотографи Саша Литвин і Степан Лісовський.

Окрім чашок, на ній будуть представлені ліжка, які розробила команда CO-HATY для просторів, де живуть люди, що втратили домівки через війну.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений HUDSON WILDER (@hudsonwilder)


Зокрема, частиною виставки стануть фотопортрети українок Тетяни, Ангеліни та Світлани за чаюванням. Ці жінки мешкають в одному з просторів CO-HATY.

«Найбільше в цій роботі мене вразило те, що ці жінки, незважаючи на сльози, мають дуже чітке бачення свого життя. Вони в поважному віці живуть цей день, щодня, до дна. Мене це зворушило і дало багато приводів для думок», — написала у своєму телеграм-каналі Надія Шаповал.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений HUDSON WILDER (@hudsonwilder)

 

  • Раніше українські креативники разом із британським поетом Гаррі Бейкером створили оду українському спротиву — книжку-поему Not Little Things. До роковин початку повномасштабного вторгнення росії відкрито передзамовлення на лімітоване видання. У книжці зібрано сотні наснажливих історій українців, кожна з них доповнена QR-кодом і веде на окрему сторінку онлайн-архіву Not Little Things, який стане основою для літопису українського спротиву.
  • Українська кутюр’є Леся Верлінгіері створює цифрову сукню в рамках проєкту Love Letter to Ukraine. Долучитися до створення кутюрної сукні ручної роботи може будь-хто. Для цього потрібно надіслати слова підбадьорення, любові та надії, їх надрукують на тканині та нашиють на сукню. Дизайнерів і команду вже підтримали багаторічні прихильники Lever Couture: Міла Йовович, Kesha, Крістен Рітер, Banks, Нікола Формічетті, Ріна Саваяма, Віра Фарміга.

Фото: Степан Лісовський