Netflix покаже документальний фільм про Памелу Андерсон

//
591 переглядів
Памела Андерсон у новому документальному фільмі Netflix

Netflix покаже ще один документальний фільм про життя публічної особи. Цього разу ключовою фігурою стрічки стане ікона 90-х, зірка телесеріалу «Рятувальники Малібу», модель Playboy Памела Андерсон.

У фільмі Pamela, A Love Story («Памела: Історія кохання»), прем’єра якого запланована на 31 січня 2023 року, Памела Андерсон розповідає про її шлюби, відносини зі ЗМІ, викрадене домашнє відео, яке спричинило секс-скандал наприкінці 90-х (тоді колишній працівник викрав із сейфу подружжя Памели Андерсон та музиканта Томмі Лі відео, яке вони зняли в медовому місяці, та виклав в інтернет: у ньому вони показують свій будинок і трьох собак, трейлер на знімальному майданчику, їдуть у машині, купаються, ловлять рибу та займаються сексом на яхті — прим.ред.), а також своє ставлення до серіалу «Пем і Томмі», знятого про її шлюб з Томмі Лі без згоди акторки та це саме сумнозвісне відео.

 

Також у стрічці будуть вперше показані архівні кадри та витяги з щоденників Андерсон, в яких зірка розповідає про свої стосунки з дітьми та про нову постановку мюзиклу «Чикаго» на Бродвеї, в якому вона зіграла головну роль, здійснивши свою давню мрію.

У березні акторка опублікувала у своєму Instagram фото аркуша з логотипом Netflix, на якому написала, що є «не жертвою, а людиною, яка вижила» і що «живе, щоб розповісти справжню історію».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

В інтерв’ю Vanity Fair документаліст Раян Вайт, який зняв фільм про Памелу Андерсон, розповів, що від самого початку проєкту акторка сказала: «Ви можете запитати мене про що завгодно. Я буду говорити про що завгодно. Я буду чесною лише з вами щодо всього цього».

Обидва сини Андерсон, Брендон Томас Лі та Ділан Джаггер Лі, разом з її колишнім чоловіком Томмі Лі висловили свою підтримку проєкту в соцмережах, до того ж Брендон є одним із його продюсерів.

«Ніхто не знав правди — навіть я не знаю на 100% того, що сталося, але гадаю, що найважливіше — поділитися своїми людськими почуттями й тим, наскільки це боляче, і як ці події визначили мій рух уперед — у кар’єрі та стосунках», — сказала Андерсон, коментуючи своє рішення докладно розповісти про життя та прокоментувати секс-скандал.

Водночас акторка заявила, що не бажає переглядати документальний фільм про себе: «Цей документальний фільм я не бачила і не маю наміру дивитися. Я надала повний доступ до своїх архівів і щоденників, і я сподіваюся, що завдяки повній прозорості він матиме для когось сенс».

Документальний фільм Pamela, A Love Story вийде того ж дня, що й нові мемуари Памели Андерсон Love, Pamela («З любов’ю, Памела»).

  • Раніше Netflix показав документальний фільм про герцогів Сассекських, принца Гаррі та Меган Маркл. У першій частині стрічки подружжя розповіло про своє дитинство, знайомство, стосунки, вторгнення ЗМІ у приватне життя і расизм, якого Меган зазнала, переїхавши до Великої Британії.

Фото: Netflix