Український бренд взуття MARSALA збирає гроші на Kickstarter для запуску виробництва туристичних черевиків

960 переглядів

Український бренд взуття MARSALA оголосив збір на Kickstarter, щоб налагодити виробництво професійних туристичних черевиків MARS.

Про це креативна директорка бренда Марія Маслій написала на своїй сторінці у Facebook.

До початку повномасштабної війни з росією бренд займався жіночими босоніжками, черевиками на підборах тощо. Після 24 лютого підприємство переїхало з розбомбленого Харкова до безпечного місця на кордоні з Польщею та переорієнтувалося на військове взуття. До ЗСУ вже відправили 1100 пар взуття, яке отримало гарні відгуки військових.

На базі армійського взуття бренд розробив професійні черевики для хайкінгу MARS у двох варіантах кольору — sand та forest. Вони виготовлені з використанням інноваційних стійких матеріалів і деталей з прогумованої шкіри. Черевики водонепроникні, теплі та легкі (пара важить 1,36 кг), а також мають широку розмірну сітку — від 36-го до 46-го розміру.

Український бренд взуття MARSALA збирає гроші на Kickstarter для запуску виробництва туристичних черевиків

Наразі на фабриці працює колектив з 50 внутрішньо переміщених осіб, тож бренд оголосив збір на Kickstarter, щоб витримати кризу та зберегти робочі місця.

За два дні від початку кампанії бренду вдалося вже зібрати майже половину від запланованої суми — $5043 з $10 491.

Окрім цього, на платформі BeKind оголошено збір на 300 пар зимового тактичного взуття для військових. Вартість однієї пари становить 2 950 гривень, щоб відправити на передову 300 пар, потрібно зібрати 885 тисяч гривень.

Наразі вже зібрано понад 52 500 гривень.

Організатори збору також закликали військових, які мають потребу в зимовому взутті, заповнити анкету.