Благодійний день з Іреною Карпою у Києві. Програма події

597 переглядів

Барахолка від українських дизайнерів, терапевтивтичне письмо та барбекю — Ірена Карпа запрошує провести неділю, 3 липня, разом та зібрати кошти для ЗСУ. Подія відбудеться у київському Squat17B. Публікуємо програму івента.

13:00 Початок роботи барахолки українських дизайнерів
Свої вироби продаватимуть українські бренди та дизайнери. Окрім того, речі із особистих колекцій на продаж принесуть лідери думок: Ірена Карпа, програмна директорка Book Forum Lviv Софія Челяк, ведуча радіо НВ Алла Кошляк та інші яскраві українки. Єдине правило барахолки — усі речі виключно made in Ukraine.

15:00 Майстер-клас з терапевтичного письма від Ірени Карпи
«В такий час, коли в нас заходить суміш новин, переживань, страху втрати, невпевненість і травматичний досвід, важливо дати цій суміші вихід, щоб не вибухнути у бьорн аут і не злягти бездіяльним пляцко»,  — каже сама Ірена.  На своєму майстер-класі Ірена навчить кільком технікам, які допомагають письмом побороти вигорання та заспокоїти свої емоції. Вправи розроблені разом із психологинею Ларисою Волошиною.

17:00 Авторське барбекю на подвір’ї Сквоту
В меню: м’ясо на грилі, замариноване за особистим рецептом Ірени Карпи — авторка власноруч готуватите та пригощатиме на літньому майданчику сквоту! До основної страви будуть подані закуски та фірмовий напій події St Germain Spritz.

19:00 Open talk з Іреною Карпою, модерує ведуча Київ ФМ Анаід Агаджанова

Участь в події як для учасників барахолки, так і для відвідувачів є безкоштовною. На вході та протягом дня гостей заохочуватимуть задонатити на рахунки волонтерського центру «Зграя», який займається допомогою за чотирма напрямками: гуманітарна допомога постраждалим районам, допомога лікарням, допомога населенню, допомога підрозділам ЗСУ і ТРО.

Фото Kristina Hehedysh