Прогресія. Важливе опитування для жінок

/
266 переглядів

Багато українок, незалежно від того, чи залишилися в країні, чи виїхали за кордон, мають роботу чи вже без неї, відчувають невизначеність щодо майбутнього. Громадська діячка Ірина Рубіс планує проєкт, який допоможе жінкам, та на первинному етапі потребує нашої допомоги — необхідно заповнити анкету.

«Для мене, як послідовної промоутерки економічного посилення жінок, власна боротьба з невизначеність здається дієвою через допомогу аудиторії, яка мене надихає вже понад десяти років, — говорить Ірина.— Я хочу використати свої контакти й зв’язки в Європі та Америці, аби цей час невизначеності перетворити у час посилення, зростання, готовності до переходу на наступний щабель професійної самореалізації та чіткого розуміння українським жіноцтвом, де саме місце їхньої професійної реалізації та місії. Для того, щоб формат цієї жіночої економічної акселерації був найрелевантнішим запиту та баченню самих користувачок формату, мені потрібні відповіді жінок на низку питань».

Заповнення анкети не займе багато часу, але допоможе створити максимально значущий та стійкий формат посилення та повернення відчуття землі під ногами.