City Collection. Щоденний комфорт для тих, хто у русі 

/
424 переглядів

Український бренд білизни Luna Lingerie презентував нову сезонну колекцію. В City Collection представлені боді, футболки та майки у базових кольорах з екологічної тканини. 

У шаленому сучасному ритмі важливо, щоб одяг і білизна були комфортними, зручними та функціональними. Усі колекції бренда Luna Lingerie підтримують цю ідею, тому дизайнери створюють лаконічні моделі, обирають новітні технології та матеріали, які відрізняються високою зносостійкістю.

Майки, футболки та боді з City Collection комфортні для щоденних образів з будь-яким верхом. Завдяки кольорам вони стануть незамінною базою в гардеробі, а головне – не на один сезон. 

Велику увагу бренд приділяє матеріалу виробів. Довговолокниста бавовна (supima cotton) має підвищену гігроскопічність (здатність матеріалу вбирати і віддавати вологу), що робить її більш м’якою та комфортною. Це міцна тканина, на якій не утворюється кошлання. 

Обирайте майку чи футболку та змінюйте образи протягом дня, одягаючи піджак, светр чи худі, залежно від події, особливо коли все відбувається якщо не водночас, то принаймні в один день.